Имоти, Услуги, Консултации, Ремонти и Дизайн
 
Имоти, Услуги, Консултации, Ремонти и Дизайн

 
Рейтинг: 3.00
(9)
Начало
Нова сграда - Бояна
х-л Трой-Свети Влас
Марина Кейп


ПРОДАЖБИ НАЕМИ За Нас Контакти Актуално Връзки Изтегляне

Актуално / Новини

02 Януари 08, 15:15 / Автор: Imoti.net
40 мил. евро за ваканционно селище край Лозенец
„Прайм Пропърти” БГ АДСИЦ ще започне изграждането на ново ваканционно селище „Корал Резиденс”. Цялата инвестиция е около 40 мил. евро и е съвместен проек с Immoeast от Австрия, стратегически инвеститор на дружеството.
Ваканционното селище ще бъде разположено на площ от 40 407 кв., в живописен залив с красив плаж, на север от Лозенец, община Царево.
Проектът „Корал Резиденс” се състои от малък хотел с пет надземни етажа, VIP къщи и няколко сгради с  около 230 едно-, две- и тристайни апартаменти. Най-високата от тях ще бъде на четири нива. Жилищната площ е около 35 хил. кв. м. 
Комплексът е предназначен за горния сегмент от пазара на ваканционни селища, които са с високо ниво на обслужване и услуги.  „Корал Резиденс” ще бъде с контролиран достъп /24-часова охрана и СОТ в жилищните помещения/. 
Жилищните помещения ще са подходящи за целогодишно живеене, като собствениците ще могат да ползват три открити басейна и един закрит, сауна, фитнес, тенис и баскетболни игрища, безжичен интернет, кабелна телевизия и телефон. 
Предвижда се и подземен паркинг, за да има повече пространство за зелени площи. 
Комплексът ще бъде изграден така, че да запазва природните дадености. Сградите ще се вписват в релефа, без да нарушават красивата гледка и ще бъдат построени като се заимстват елементи от традиционната българската архитектура.  
Той е предназначен за горния сегмент от пазара на ваканционни селища, които са с високо ниво на обслужване и услуги. 
Според плановете на дружеството комплексът ще бъде завършен и въведен в експлоатация през 2010 г. 
Продажната цена на жилищната площ се фиксира между 1200 и 2000 евро за кв.м., в зависимост от разположението, гледката и степента на луксозност на апартаментите. 
Очакваната норма на печалба от проекта е 34%.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител


4.0947